GorillaPont_logo_horizontalis_VV

Tudatos védelem okoseszközökre

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_ikon_feher

Csomagajánlatok

5 darabtól jobban megéri

Kedvezmény: 10%-tól

banner_csomagajanlatok02
GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_ikon_feher

GorillaPont

CSR

Költséghatékonyság és
jótékonyság. Kéz a kézben.

Ajánlatunk a fenntarthatóság mellett elkötelezett
cégek és közösségek számára.

A társadalmi felelősségvállalás a vállalatod szociális lelkiismerete.

Számodra is előnyös jótékonysági lehetőség

Tudatos vezetőként, felelős döntéshozóként üdvözölsz minden olyan CSR-lehetőséget, melynek céged, munkahelyed, közösséged egyszerűen részese tud lenni? Nélkülözhetetlen és legfontosabb munkaeszközünkké ma már egyértelműen okoseszközeink váltak, melyhez nagyban hozzájárult az utóbbi években elterjedt otthoni és rugalmas munkavégzés. Mobiltelefonjaink intenzív használatnak vannak kitéve, ezért érdemes gondoskodni állapotuk megóvásáról.
Egy rossz mozdulat, és nem csak a fontos ügyeink elintézése hiúsul meg, de előfordul- hat, hogy korábban kényszerülünk cserélni drága okoseszközünket, mint azt terveztük. Ami valljuk be, amellett, hogy nem kívánt stresszhelyzet elé állíthat, nem előnyös sem a költségvetésünknek, sem pedig a bolygónknak. Mivel gyártásukhoz ritka nyersanyagokat (úgynevezett konfliktusos ásványokat) használnak, illetve a szállítás és a használat is jelentős károsanyag-kibocsátással és hulladékkal jár. Éppen ezért aggasztó, hogy viszonylag kevés időt töltenek el üzem-képesen.

„Zöld” együttműködő partnerek

Ez elkerülhető. Válts pozitív hatást a világ- ra! A GorillaPont a Jane Goddall Intézettel karöltve egy olyan kezdeményezést keltett életre, ahol amellett, hogy saját szükségletin- ket elégítjük ki azzal, hogy kulcsfontosságú eszközeink épségét óvjuk, hozzájárulunk a környezetünk védelméhez is. Ezzel a páratlan win win win szituációval kifejezhetjük elköteleződésünket és tudatos szemléletünket a fenntarthatóság mellett.

Egyszerű csatlakozás

Csomagajánlataink között mindenféle méretű közösség és cég – legyen az akár mik- ro-, kis- vagy középvállalkozás, multinacionális vállalat, bármilyen tömörülés, még akár nagycsalád is – megtalálja a legelőnyösebb konstrukciót. Ajánlataink tartalmaznak egy tetszőlegesen növelhető adományösszeget, melyet transzparensen továbbítunk a Jane Goodall Intézet számára, ami munkája során előmozdítja a kollektív természetvédelmi hatás növelését az egész világon. Az elért adományról oklevelet állítunk ki.

Mit kapsz ettől a CSR projekttől?

A GorillaPont nemcsak egyoldalú vásárlást kínál, hanem jótékonysági és veszélyes hulladékkezelési lehetőséggel is támogatja a társadalmi felelősségvállalást. Tudjuk, milyen fontos az időhatékonyság, ezért ingyenes kiszállással, személyes felrakási opcióval támogatjuk rendelésed. Mely alkalmakon tovább emelheted a társadalmi felelősségvállalásod: nálunk hivatalosan leadható minden nem használt, működésképtelen, régi okoseszköz – elszállításukról és az alktrészek újrahasznosításáról mi magunk gondoskodunk a Passzold vissza, tesó!® program keretében.
Segítségünkkel a vállalatok tudatában lehetnek annak, milyen hatással vannak a globális társadalom aspektusaira, beleértve a gazda- sági, társadalmi és környezeti szempontokat is. Közreműködésünkkel nyilvánosan kifejezhető és hatékonyan kommunikálható a környezettudatos szemléletmód, válla- latirányítási politika, mivel velünk sokrétűen építhető be a cég működésébe a felelős társadalmi és környezetvédelmi célkitűzések a fenntartható fejlődés jegyében. Teremtsünk együtt élhetőbb jövőt!

Közreműködésünkkel nyilvánosan kifejezhető és hatékonyan kommunikálható a környezettudatos szemléletmód, vállalatirányítási politika, mivel nekünk sokrétűen építhető be a cég működésébe a felelős társadalmi és környezetvédelmi célkitűzések a fenntartható fejlődés jegyében.
Teremtsünk együtt élhetőbb jövőt!

Akik már minket választottak

GorillaPont

CSR

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_Taci_Alt_Isk_foto

A Jane Goodall által is aláírt oklevelet megkapta a táci Gorsium Általános Iskola
A képen balról Kádár András (Jane Goodall Intézet), Pozsgai Balázs (GorillaPont) az iskola tanáraival és a Jane Goodall Intézet önkénteseivel, előadóival.

Csomagajánlatok

Igény szerint összeállított csomagok kedvezménye a darabszámtól függ,
légy akár család vagy multinacionális vállalat.

Fontos! Bármilyen típusú okoseszközre a webshopban kínált fóliákon kívül tetszőlegesen kérhetőek különböző tartozékok is egyedi árazással.

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_20230313_03_kedvezmeny_nyil

A számodra legkedvezőbb ajánlatért töltsd ki az alábbi űrlapot!

Egyedi ajánlatot kérek

Együttműködő partnereink

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_Passzold_vissza_teso_logo
GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_JGI_logo
GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_Foldkelte_logo_fekete
GorillaPont_web_csucsminoseg

Csúcsminőség

Ez a legjobb, amit okoseszközöddel tehetsz.

GorillaPont_web_kornyezettudatossag

Környezettudatosság

Élj a Passzold vissza, tesó! kampánylehetőséggel, és add le kedvezményért a régi mobiljaidat.

GorillaPont_web_adomanyozas

Adományozás

Vásárlásoddal a Jane Goodall Intézetet is támogatod azáltalad választott összegben

Shopping Cart
Scroll to Top