GorillaPont_logo_horizontalis_VV

Prémium védelem okoseszközökre

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_ikon_feher

Csomagajánlatok

5 darabtól jobban megéri

Kedvezmény: 10%-tól

banner_csomagajanlatok02
GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_ikon_feher

GorillaPont

CSR

Költséghatékonyság és
jótékonyság. Kéz a kézben.

Ajánlatunk a fenntarthatóság mellett elkötelezett
cégek és közösségek számára.

A társadalmi felelősségvállalás a vállalatod szociális lelkiismerete.

Számodra is előnyös jótékonysági lehetőség

Tudatos vezetőként, felelős döntéshozóként üdvözölsz minden olyan CSR-lehetőséget, melynek céged, munkahelyed, közösséged egyszerűen részese tud lenni? Nélkülözhe- tetlen és legfontosabb munkaeszközünkké ma már egyértelműen okoseszközeink vál- tak, melyhez nagyban hozzájárult az utóbbi években elterjedt otthoni és rugalmas mun- kavégzés. Mobiltelefonjaink intenzív haszná- latnak vannak kitéve, ezért érdemes gondos- kodni állapotuk megóvásáról.

Egy rossz mozdulat, és nem csak a fontos ügyeink elintézése hiúsul meg, de előfordul- hat, hogy korábban kényszerülünk cserélni drága okoseszközünket, mint azt terveztük. Ami valljuk be, amellett, hogy nem kívánt stresszhelyzet elé állíthat, nem előnyös sem a költségvetésünknek, sem pedig a bolygónknak. Mivel gyártásukhoz ritka nyers-anyagokat (úgynevezett konfliktusos ás- ványokat) használnak, illetve a szállítás és a használat is jelentős károsanyag-kibocsátással és hulladékkal jár. Éppen ezért aggasztó, hogy viszonylag kevés időt töltenek el üzem-képesen.

„Zöld” együttműködő partnerek

Ez elkerülhető. Válts pozitív hatást a világ-
ra! A GorillaPont a Jane Goddall Intézettel karöltve egy olyan kezdeményezést keltett életre, ahol amellett, hogy saját szükségletin- ket elégítjük ki azzal, hogy kulcsfontosságú eszközeink épségét óvjuk, hozzájárulunk a környezetünk védelméhez is. Ezzel a pá- ratlan win win win szituációval kifejezhetjük elköteleződésünket és tudatos szemléletün- ket a fenntarthatóság mellett.

Egyszerű csatlakozás

Csomagajánlataink között mindenféle mé- retű közösség és cég – legyen az akár mik- ro-, kis- vagy középvállalkozás, multinacioná- lis vállalat, bármilyen tömörülés, még akár nagycsalád is – megtalálja a legelőnyösebb konstrukciót. Ajánlataink tartalmaznak egy tetszőlegesen növelhető adományösszeget, melyet transzparensen továbbítunk a Jane Goodall Intézet számára, ami munkája során előmozdítja a kollektív természetvédel- mi hatás növelését az egész világon. Az elért adományról oklevelet állítunk ki.

Mit kapsz ettől a CSR projekttől?

A GorillaPont nemcsak egyoldalú vásárlást kí- nál, hanem jótékonysági és veszélyes hulladékkezelési lehetőséggel is támogatja a társadalmi felelősségvállalást. Tudjuk, milyen fontos az időhatékonyság, ezért ingyenes kiszállással, személyes felrakási opcióval támogatjuk rendelésed. Mely alkalmakon tovább emelheted a társadalmi felelősség-vállalásod: nálunk hivatalosan leadható min- den nem használt, működésképtelen, régi okoseszköz – elszállításukról és az alktrészek újrahasznosításáról mi magunk gondoskodunk a Passzold vissza, tesó!® program keretében.

Segítségünkkel a vállalatok tudatában lehetnek annak, milyen hatással vannak a globális társadalom aspektusaira, beleértve a gazda- sági, társadalmi és környezeti szempontokat is. Közreműködésünkkel nyilvánosan kife-jezhető és hatékonyan kommunikálható a környezettudatos szemléletmód, válla- latirányítási politika, mivel velünk sokrétűen építhető be a cég működésébe a felelős társadalmi és környezetvédelmi célkitűzések a fenntartható fejlődés jegyében. Teremtsünk együtt élhetőbb jövőt!

Akik már minket választottak

GorillaPont

CSR

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_Taci_Alt_Isk_foto

A Jane Goodall által is aláírt oklevelet megkapta a táci Gorsium Általános Iskola
A képen balról Kádár András (Jane Goodall Intézet), Pozsgai Balázs (GorillaPont) és az iskola tanárai

Csomagajánlatok

Igény szerint összeállított csomagok kedvezménye a darabszámtól függ

Fontos! Bármilyen típusú okoseszközre az összes általunk kínált
hydrogel fóliák közül tetszőlegesen összeválogatható

darab fólia
kedvezmény

Együttműködő partnerek

GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_Passzold_vissza_teso_logo
GorillaPont_weboldal_Csomagajanlatok_JGI_logo
GorillaPont_web_csucsminoseg

Csúcsminőség

Ez a legjobb, amit okoseszközöddel tehetsz.

GorillaPont_web_kornyezettudatossag

Környezettudatosság

Élj a Passzold vissza, tesó! kampánylehetőséggel, és add le kedvezményért a régi mobiljaidat.

GorillaPont_web_adomanyozas

Adományozás

Vásárlásoddal a Jane Goodall Intézetet is támogatod azáltalad választott összegben

Shopping Cart
Scroll to Top